Recente Tweets
Sita


 

Over Sita

Volledige naam: Adventura Shakira v.d. Boerenkrijg

Ras: Haflinger 

Geslacht: merrie

Geboren op: 24 maart 2006

Karakter: Eigenwijs, leergierig, dominant

Bij mij sinds: 5 maart 2011


Toen Sita net bij me kwam was ze een totaal ander paard dan dat ik had verwacht. Ze stond te koop als lieve makke kinderpony maar was bij mij thuis toch een echte draak. Sita bleek een onopgevoed paard wat nog niet eens normaal aan het halster kon lopen. Ik was toen zelf net 14... Ze vond het normaal om zich van me los te trekken, weg te rennen en door me heen te lopen. Zo ben ik in aanraking gekomen met het grondwerk. Ik kocht boeken via het internet en ging met haar aan de slag. Ook besloot ik dat jaar met haar naar een trainingsweek te gaan om hier een hoop over te kunnen leren in de praktijk. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het vrijheidsdressuur waardoor we een betere klik met elkaar kregen. Dit heeft van Sita uiteindelijk die lieve makkelijke kinderpony gemaakt. Ze leerde mij volledig te vertrouwen. Af en toe probeerde ze me nog een beetje uit, maar dit hoort ook bij haar eigenwijze karakter. Ik leerde Sita kennen op een hele andere manier. Ze ging voor me door het vuur! Wat is zij veranderd, ze is voor mij het perfecte recreatieve paard waar ik destijds van droomde. 

 


--------------------------------------------------------