Recente Tweets
Wie ben ik?


 

Naam: Robin Legdeur

Geboortedatum: 26 / 02 / 1997

Eigenaresse van: Sita, Xara en Andor

Opleiding: bezig met de opleiding tot ziekenhuis verpleegkundige


Ik ben een zeer enthousiast persoon en vind het heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Bij mijn paarden vind ik het fijn om helemaal even tot rust te komen. Door hier mijn energie in te stoppen krijg ik er een hoop van terug. Ik houd wel van uitdaging, en denk daarom ook dat het vrijheidsdressuur en de kozakkenvoltige goed bij mij passen. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met fotografie, videobewerking, creatieve uitspattingen of gezellig naar een feestje. Eigenlijk zit ik nooit stil. Ik ben iemand die altijd wel ergens mee bezig is.


-------------------------------------------------------