Recente Tweets
Andor 

Over Andor

Volledige naam: Andor Cadanz van de Legdeurheerd

Ras: Haflinger 

Geslacht: hengst, wordt in de toekomst wel gecastreerd.

Geboren op: 5 maart 2016

Karakter: Eigenwijs, speels, leergierig, knuffelbeer

Bij mij sinds: de geboorte


Andor is het hengstveulen van mijn eigen merrie Sita. De vader van Andor is Almnebel Imladris, ook wel bekend als Nibbit. Ik heb altijd al gezegd dat het me onwijs leuk leek om eens een veulen te krijgen van Sita. Omdat ik de karaktereigenschappen van haar geweldig vind zie ik dit graag terug in haar nageslacht. Op een dag bedachten we dat we het echt wilden doen. Sita laten dekken! En hier is Andor uit gekomen. Mooier dan ik had durven dromen, een prachtig karakter. Het is mooi om te zien in hoeverre hij op Sita lijkt en welke kenmerken hij van zijn vader heeft. Andor is altijd al erg speels geweest, hij kan zich gedragen als een echte energiebom. Met hem doe ik af en toe wat grondwerkoefeningen en hij mag mee wandelen. Dit is voor hem op deze leeftijd genoeg. Hij staat in een klein groepje met twee andere merries waarvan het niet erg is als die drachtig zouden worden.--------------------------------------------------------